Fan reacties

Hallo fans,

Dagelijks krijgen wij van jullie lieve fanbrieven die ons bijblijven, het is altijd leuk om deze te ontvangen.
Van steunbetuigingen in woelige tijden tot diepgaande verhalen die mensen aan ons willen vertellen maar ook dingen die ze leuk vinden aan de Pfaffs.

Wij willen iedereen bedanken voor hun leuke e-mails en neem gerust een kijkje, hieronder kan je verschillende e-mails terugvinden, die we de laatste tijd hebben ontvangen.

PS: Persoonlijke gegevens zijn uit de e-mails verwijderd, indien je toch niet wilt dat je mail hieronder weergegeven word, neem dan gerust contact op.

 

 

Ontvangen 28/9/2010

Hey daar
Ik wilde even vertellen dat de Pfaff's wijn super lekker is. En dat ik jullie helemaal geweldig vind!
Groetjes Anne V. L. - Nederland

 

Ontvangen 25/9/2010

Ik wil jullie alleen zeggen dat wat de mensen ook zeggen of schrijven ............. niets van aantrekken.
Ik zag Carmen afscheid nemen van JM in het ziekenhuis en dan zie je pas dat al wat jullie nodig hebben is elkaar !!!
Laat ze maar zeggen, maar doe zo voort!
Groeten, Y. Deschacht - België

 

Ontvangen 24/9/2010

Lieve familie Pfaff,
Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de steun die ik heb gevonden in jullie familie (die ik volgde via de dagelijkse uitzendingen). Ons gezin is de afgelopen jaren erg hecht geworden, door onze verhuizing van Polen naar Nederland in 1988. In de afgelopen moeilijke periode heb ik regelmatig naar jullie soap gekeken en de manier hoe jullie met elkaar omgaan deed me denken aan onze eigen familie. Door het af en toe volgen van jullie soap in de afgelopen maanden heb ik regelmatig toch kunnen lachen. Bedankt en ga zo door met elkaar!
Matgosia – Nederland  

 

Ontvangen 20/9/2010

Ongelooflijk welke idiote dingen er over Jean Marie en Carmen geschreven wordt in de weekbladen, maar ja voor geld worden soms rare dingen gedaan , jaloezie maakt meestal de zaken nog erger. Ik ben als kind opgegroeid in Haasdonk en heb enkel goede herinneringen aan Jean Marie , Carmen en de snor , want zo kende iedereen Edilbert Seth.

Jean Marie en Carmen wil laten weten welke goede , toffe, onbaatzuchtige ouders jullie wel zijn maar dat wisten jullie natuurlijk zelf al , ik heb veel respect voor jullie. Nu horen jullie het ook eens van een totaal vreemde. Ik ben intussen al 30 jaar weg uit Haasdonk , het doet me deugd Jean Marie en zijn familie wekelijks te kunnen volgen dat geeft mij toch steeds een goed gevoel. Doe iedereen van de familie de groeten en negeer de roddels die ze over jullie de wereld insturen,ik weet wel beter, hier in Hoogstraten hoor ik niets dan goeds over jullie , de mensen houden nog steeds van de Pfaffs.

Groetjes , Van de Vyver Frank – België

 

Ontvangen 20/9/2010

Beste familie Pfaff;
Ik weet niet goed hoe ik jullie kon bereiken om eens iets anders te doen dan de roddels die over jullie zo massaal verspreid worden !
Ik vind het schandalig dat mensen niets beters te doen hebben dan hun tijd te stoppen in het verspreiden van pertinente leugens over anderen ; dit zonder te beseffen dat het schade kan brengen voor derden!!!
Ik wou jullie dan ook laten weten dat niet iedereen daarop zit te wachten en niet iedereen daar zo over denkt !!
Ik volg jullie "op de voet " en lees dus ook de "zever " die ze vertellen telkens sta ik met verstomming geslagen dat ze alweer één of ander stom verhaal ophangen en dat die boekjes dat ook publiceren zonder de feiten na te gaan of te gaan verifiëren ?
Maar laat ons en kat en kat noemen sensatie verkoopt nu eenmaal beter !!!
Jammer kan je het alle sinds noemen en ik vind het erg dat zo een mooie hechte familie dit moet ondergaan !!
Het straalt van het scherm af hoe "close " jullie wel zijn en ik bewonder dit in elke familie!!!
Ik heb enorm veel respect voor jou Jean Marie en je gezin ; Ik weet zeker, moest elke familie in België zo een vader hebben zouden er veel minder drama's gebeuren .

Mijn grootste bewondering en gevoel gaat uit naar Lyndsey. Ik weet niet hoe het komt maar ik voel me een beetje verbonden met haar .
Bruce is echt een kapoentje volgens mij , maar zoals geen ander het weet krijg je ook van kapoentjes heel veel liefde terug . T'is een zaligheid om te zien hoeveel geduld ze opbrengt voor haar kinderen en hoeveel liefde ze delen met elkaar!
Vlaanderen zou een voorbeeld moeten nemen aan hoe je een hechte familie kan zijn ik denk dat veel mensen hier terecht jaloers op mogen zijn .

Wat is er mis met huisvader zijn en voor de kinderen te zorgen van je toekomstige bruid !!! Er zijn zoveel mannen in België die huisvader zijn maar als het bij de Pfaffs gebeurt dan is het plots alsof hij een 

"landloper zou zijn die op de kap van "  leeft, ik begrijp dit niet goed hoor !! Wie zij wij in hemelsnaam om een oordeel te vellen !! Hebben jullie niet goed gezien hoe zorgzaam en begripvol hij wel omgaat met zijn kinderen en vrouw ? Ik ken veel mannen die dit niet kunnen hoor !! Die nog altijd denken dat dit soort zaken weggelegd is voor moeder aan de haard situaties ! Neen Nicolas doet dat goed ! Hij had zijn uitspraak van laatst misschien iets anders kunnen verwoorden das waar maar hij heeft het hart op de tong en dat kan niemand hem verwijten !!!
Ik hoop dat jullie als sterke familie blijven vechten voor elkaar en er voor elkaar blijven staan want dat siert je in deze hele rare situaties allemaal !

Ik wou jullie gewoon even zeggen hoezeer ik naar jullie opkijk en jullie bewonder om jullie overgave voor elkaar en jullie intense vriendschap onder elkaar !
Familie Pfaff doe zo verder en laat jullie niet op de kop zitten !! Je hebt de goedkeuring van Vlaanderen en van de boekskes dus niet nodig !!

Wat je niet kapot krijgt maakt je alleen maar sterker !!!
Groetjes van een nuchtere kijker Shirley - België

 

Ontvangen 20/9/2010

Hallo familie Pfaff!
Ben een vaste kijker van jullie soap in Nederland en voor het eerst op jullie site.
Vind het altijd erg leuk om naar jullie te kijken blijf dat dan ook doen!
Heel veel plezier in jullie televisie carrière!
Met vriendelijke groet
Eric H. - Nederland.

 

Ontvangen 18/9/2010

Lieve Familie Pfaff ,
Op een of andere manier lukt het mij maar niet om een brief naar jullie te sturen want hij komt altijd terug. Dus probeer ik het even via mail. Ik had een brief naar jullie gestuurd om jullie te vertellen dat ik het zo erg vind dat er zo verschrikkelijk geroddeld wordt over jullie , maar de mensen die dat doen zijn gewoon heel jaloers op jullie omdat jullie zo'n prachtig en hecht gezin zijn. Zulke gezinnen zie je niet vaak waar iedereen het zo goed met elkaar kan vinden , dus nogmaals het is gewoon pure jaloezie van die roddelaars , en de echte trouwe fans weten wel dat al die roddels niet waar zijn.

Nou ik koop die onzin boekjes niet , dus van mij worden ze niet rijk en ik kijk er erg naar uit als het nieuwe seizoen van de Fam. Pfaff weer begint , want ik vind het heerlijk om naar zo'n lief en hecht gezin te kijken , daar kunnen heel veel mensen nog wat van leren .
Ik wens jullie allemaal nog heel veel gezonde en gelukkige en gezellige jaren samen toe , geniet maar lekker van het leven . Zo nu heb ik in het kort toch nog mijn zegje kunnen doen , wat er ongeveer in de brief stond die ik maar niet verstuurd krijg naar jullie.

Heel veel lieve groetjes van Anny J. uit Nijmegen ( een trouwe fan van jullie allemaal )

 

Ontvangen 17/9/2010

Ik wil jullie als familie een hart onder de riem steken.
Ik leef met jullie mee. Jullie zijn vriendelijke,lieve warme mensen.
Jullie blijven zoals jullie zijn.
De website is erg mooi geworden. Complimenten
En laat anderen maar slecht praten. Mensen die jullie het licht in de ogen niet gunnen.
Hun moeten elke dag hun eigen confronteren met de leugens als ze weer in de spiegel kijken.
Jullie zijn toppers. Een warme familie,echte liefde. Daar kunnen heel wat mensen, gezinnen nog wat van leren.
Nogmaals respect voor jullie familie Pfaff.

Lieve groet van Esther uit zaandam

 

Ontvangen 16/9/2010

Ik wil alleen maar even kwijt dat ik altijd met veel plezier naar jullie serie kijk op televisie. Met name jullie hechte en warme band onderling als gezin vind ik heel bijzonder om te zien. De nieuwe site is heel mooi geworden.
Lieve groeten uit Nederland van Diana! 

 

Ontvangen 14/9/2010

Beste Lyndsey,
Langs deze weg willen wij je hele familie succes wensen met je serie.
Wij kijken elke week vol plezier want in ons gezinnetje gebeurd net hetzelfde.
Laat jullie niet neerhalen door valse berichten, echte fans weten wel beter!
Je papa ziet er super uit en we zouden ook niet kunnen geloven dat zo een toffe mens profiteert, maar ja de journalisten moeten schrijven hé. Doe vooral zo voort, wij kijken elke week vol plezier en herkenning.
Jou zo zien wenen van ongeloof en onbegrip op tv deed mij zelfs veel pijn i.p.v. dat het volgens sommige leedvermaak moet zijn. Laat jullie niet kleineren! Wij staan er achter. Veel geluk en plezier en vooral tv avontuur.
Heidi en kids - België 

 

Ontvangen 14/9/2010

Goedemiddag beste mensen!
Ik wilde jullie even vertellen dat wij jullie hele toffe mensen vinden en jullie ontzettend inspirerend zijn om naar te kijken!
Hoop dat jullie dit nog heel lang mogen volhouden in een goede gezondheid en wat ze ook zeggen over jullie, laat ze maar lullen want een olifant heeft altijd nog de grootste hoor!
Groetjes Hans - Nederland
Ps hoe kunnen wij trouwens een fotootje krijgen? 

 

Ontvangen 14/9/2010

Geachte familie Pfaff,
Ik ben een mama van 2 schatten van kinderen en kijk naar jullie programma. Ik weet dat jullie een werkende familie zijn en wat er allemaal gezegd is de laatste tijd vind ik dom. Waarom laten ze jullie niet gerust. Jullie zijn zo een grote familie en horen bij elkaar. Als ik zie hoe jullie elkaar steunen dat is echt een voorbeeld.Ik wil alleen maar zeggen dat ik fan blijf van jullie en geef mijn steun!
Met vriendelijke groeten, Brenda D - België
 

 

Ontvangen 13/9/2010

Hey Jean Marie Pfaff, ik ben heel grote fan van u ben blij da mijn ploeg jou heeft gehad zo een goede keeper hebben wij nog nodig Bayern München heb alle beelden van u toen gezien jij bent super keeper Bayern forever. De Pfaffs zijn super!
Groeten Steffen – België

 

Ontvangen 12/9/2010

Ik wil jullie even feliciteren met de nieuwe site hij ziet er echt puik uit, knap gedaan Lyndsey.

Ik hoop dat in Nederland het nieuwe seizoen ook snel komt maar ondertussen kan ik mijn hart vullen bij vtm op internet.
Ga zo door en ik vindt het knap van jullie je eigen leven aan heel de wereld willen laten zien maar ook delen.
Groeten uit dongen -Nederland

 

Ontvangen 12/9/2010

Lieve fam pfaff
Ik wil jullie heel graag iets zeggen... ik kijk graag naar jullie serie en neem het ook op en kijk het ook vaak nog een keer!!
Maar ik leer veel van jullie gezinnen.... vooral als het om kinderen gaat, bij de een zie je dat pap en mam zo reageren, en bij de andere zus en zo.... en het contrast als buitenstaander geeft je een keuze om daar een (midden)weg in te zoeken, ik weet niet of jullie dat ook zien maar het is wel heel bijzonder om dat via tv (jullie) mee te maken.
Ik wil jullie daar dan ook heel hartelijk voor bedanken en ook voor de mooie en intense
momenten die ook ik heb mee mogen maken.(het vertellen van zwanger zijn en mooie verassingen)
Ik heb respect voor jullie hoe jullie dit allemaal doen!!!!
Liefs Karien E. – Nederland
En Carmen.. inderdaad je bent veel mooier als je niet hoeft te poseren voor een foto, je bent het plaatje zelf al.....  

 

Ontvangen 12/9/2010

Ik wil jullie gewoon even zeggen dat ik jullie een zeer sterke familie vindt en dat al degene die roddelen niet weten wat een echte familieband is! en dat is bij jullie zo duidelijk te zien!Laat jullie aub niet kleinmaken door van die zieligaards.
Hele vriendelijke groeten, Stéphanie S. – België

 

Ontvangen 11/9/2010

We wensen jullie het allerbeste en trek jullie vooral dat gezever van de mensen niet aan want wat jullie bereikt hebben is er alleen maar gekomen door hard te werken.
mvg Fam.Geerts - België

 

Ontvangen 9/9/2010

Hallo met Eddy
Ik ben dat moe dat ge zeur en gezannik over Jean Marie .
Hij heeft ons jaren plezier laten beleven met zijn wonder mooie voetbal momenten en nu ziet men hem na
In mijn leven zijn er maar 3 grote sport mensen in de hele wereld .
Is Cassis Clay ,Eddy Merckx en zeker Pfaff , en wie daar aan twijfelt kent niets van sport en menselijkheid
hij staat altijd klaar voor de mensen
Ik wens hem veel succes toe. Bedankt JMP voor je geweldige sport prestaties . Mijn zege heb je zeker en vast !
Eddy B. - België

 

Ontvangen 7/9/2010

Ik vind het heel spijtig dat jullie zoveel kritiek krijgen.
Ik volg jullie afleveringen op tv en ik vind ze heel mooi.
In de Dag Allemaal van deze week staat er weer kritiek dat het jullie vakantiehuisje zou zijn.
De mensen moeten eens wat beter lezen want in een vorig interview van jullie stond er te lezen van dat De Pfaffs hier tot rust komen en er stond duidelijk bij dat het van vrienden van jullie was.
Wat de mensen zeggen of doen is van pure jaloezie.
Jullie hebben ook hart moeten werken om zo ver te komen.
Ik wou gewoon eens laten weten en zeggen van trek het jullie niet aan.
Jullie weten wel beter.
Groetjes, Rebecca V. - België

 

Ontvangen op 6/9/2010

Geachte,
Vooreerst wil ik jullie feliciteren. Het is soms pakkend hoe hecht jullie familie wel is. En dit ondanks alle tegenslagen en roddels. Vele families kunnen nog veel leren van jullie...Doe zo verder!!!

Groeten Angelo D. - België