Familie Volders - Pfaff

Lyndsey Linda Marc Pfaff werd geboren op 4 oktober 1978 in Beveren-Waas. Ze verhuisde als jongste van het gezin Pfaff op 4 jarige leeftijd mee naar Duitsland. Lyndsey behaalde haar diploma Hotel en Bedrijfsbeheer aan de hotelschool 'VTI Spijker" in Hoogstraten waar ze tijdens haar studie ondermeer stage deed bij het mondaine 'Hotel Beau Rivage' aan het meer van Geneve.

Toen ze was afgestudeerd ging Lyndsey werken als hostess, organiseerde ze mee allerlei evenementen en ging ze tijdens de wintermaanden skiles geven aan kleine kindjes in Zwitserland.

Na het laatste winterseizoen dat ze deed ging ze achter de schermen werken bij het productiehuis Tv Company. Door haar organisatietalent dat ze heeft geleerd op school kan ze ook achter de schermen direct meewerken aan programma's. Ze presenteerde ook samen met haar zus Kelly een 'lifestyle' programma op de regionale zender Kanaal 3.

Na haar ervaring achter de schermen van bij allerlei TV programma's wil ze een andere ervaring opdoen . Ze gaat werken als redactrice bij het weekblad Flair, waar ze vijf jaar heel graag heeft gewerkt. In maart 2009 zegt Lyndsey haar job bij Flair magazine op, om haar moeder bij te staan op het kantoor en zo de agenda, afspraken en allerlei andere zaken te regelen voor de opdrachten van haar vader. 

Lyndsey is ook een echte durfal. Dat was niet enkel te zien in het legendarische beeld tijdens Fear Factor waar ze 2 tarantula's in haar mond stak. Maar Lyndsey deed ook mee aan Parijs-Dakar in 2004. Als co-pilote ging ze de woestijn in met piloot Manfred Verbeke achter het stuur. Een sterke vrouw in een harde mannenrace. Jammer genoeg moesten Manfred en Lyndsey hun deelname aan Parijs - Dakar na 6 dagen staken door een ongeval dat ze tijdens de race meemaakten.

Dave Volders

Op 11 december 2002 leert ze de man van haar leven kennen: Dave Volders. Lyndsey en Dave hebben dezelfde interesses en kijk op het leven. Ze vormen dan ook een zeer romantisch en vooral sportief koppel. Ze houden van jet skiën en met de quad rijden.

Dave Jan Karla Volders werd geboren op 29 mei 1978 in Antwerpen. Hij werkt al sinds zijn 18 jaar in de autosector. Hij heeft eerst jaren bij Buga gewerkt en dan 6 jaar bij garage Beerens in Antwerpen waar hij Audi verkocht. Eind mei werd het voor Dave tijd om eens iets anders te gaan doen en werkt hij nu dus bij Philco in Deurne waar hij de lancering van de elektrische voertuigen mee op de markt brengt in België. 

Hun droomhuwelijk

Lyndsey en Dave stapten op 27 augustus 2004 in het huwelijksbootje.

In 2005 kopen ze samen een huis en handig als Dave is verbouwt hij zelf samen met zijn op dat moment zwangere vrouw Lyndsey het huis om er hun eigen liefdesnestje van te maken.

In april 2006 verlaten ze het ouderlijke huis van Lyndsey en gaan ze alleen wonen in hun mooi verbouwd huis.

Op 20 juli 2006 is het een heugelijke dag voor hen beide. Op een bloedhete zomerdag wordt hun eerste kindje genaamd Bruce Mike Debby Volders geboren in Brasschaat om 14.45u. Bruce een stevige flinke zoon van 4270 gram en 54 cm groot doet het hart van Lyndsey en Dave van het eerste moment van zijn leven smelten.

Bij de familie die nu al goed is uitgebreid krijgt hij de bijnaam 'Beertje Bruce'.

Iets meer dan een jaar later krijgt Bruce er een zusje bij. Op 10 september 2007 verwelkomen Dave en Lyndsey hun schattige dochter. Fay Kelly Guy Volders werd geboren in Brasschaat om 13.11u. Fay woog 3.275 gram bij de geboorte en was 50.5 cm groot. Ook Fay kreeg van de familie een bijnaam 'Prinsesje Fay'.

Met deze 2 kinderen in huis is de gezinsuitbreiding voor Dave en Lyndsey volledig.

  • Familie Dave Volders - Lyndsey Pfaff
  • Lyndsey & Dave
  • Lyndsey Pfaff
  • Bruce & Fay
  • Jean-Marie Pfaff met zijn dochter Lyndsey
  • Bruce & Fay
  • Tignes Frankrijk 2006
  • Vakantie cruise in 2002 Griekse eilanden
  • Bruce & Fay