Familie Liébart - Pfaff

Debby, Nicolas, Keano, en Liam

Debby Edilbert Gerdina Pfaff werd geboren op 30 mei 1975 in Beveren-Waas. Als oudste zus is ze altijd de beschermengel geweest van haar twee jongere zussen. Debby die van kinds af al wist wat ze wilde gaan doen namelijk een eigen zaak opstarten werkte 4 jaar lang aan onze Belgische kust als verantwoordelijke in een horecazaak.

Wanneer ze even de tijd had en met haar vriendinnen op stap was leerde ze op 27 oktober 2001 Nicolas kennen. Nicolas Pierre Marie Jozef Liébart werd geboren op 5 april 1980. Het leeftijdsverschil maakte voor deze twee tortelduifjes niets uit want ze werden na een tijdje smoorverliefd.

Negen maanden later kochten ze in Beveren samen een gebouw waar Debby haar droom wilde waarmaken. Namelijk een eigen nagel- en zonnebankcentrum openen. Handige Nicolas en Debby namen de verbouwingen samen door en op 17 oktober 2002 openden ze met hart en ziel hun eigen zaak : Sun Set Boulevard.

Nu 4 jaar later is Sun Set Boulevard uitgebreid met een schoonheidssalon en kan je er buiten je nagels laten doen en je kleurtje onderhouden, je nu ook van kop tot teen laten verzorgen door een schoonheidsspecialiste en genieten van heerlijke massages.

In het voorjaar van 2004 melden Debby en Nicolas het fantastische nieuws aan hun familie dat er een kindje op komst is. Op 4 november 2004 werd hun eerste kindje Keano Kelly Philippe Liébart geboren in Brasschaat. Kleine Keano is een heel vlijtig ventje die prompt ook het hart van de rest van de familie wist te veroveren met zijn felblauwe mooie oogjes. Keano is dus nu al een kleine charmeur die houdt van knuffelen en van voetballen met zijn opa!

d5f639ad55c264ec4b6eeada318eb14b.jpgNet toen Keano kon lopen werd er in de familie weer een aankondiging gedaan. Er was weer een kleine Liébart op komst. Op 27 mei 2006 werd Keano's kleine broer Liam geboren in Brasschaat. Vanaf het moment dat hij geboren werd, is Keano de grote broer die hem tegen alles en iedereen beschermt.

Nicolas werkt op beurzen en is buiten zijn veel gevraagde modellenwerk ook de zorgzame vader voor zijn zonen. Terwijl Debby haar drukke werkschema in de Sun Set Boulevard afwerkt, vinden ze samen de combinatie om elkaar aan te vullen in de opvoeding van hun kinderen.