Familie Gooris - Pfaff

Kelly, Sam, Shania en Kenji

Kelly Yvonne Danny Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas. Het ritme van muziek en het dansen heeft altijd al in haar lange benen gezeten. Kelly ging op 4 jarige leeftijd naar de dansschool in Duitsland. Daar werd ze op 9 jarige leeftijd samen met het tapdance groepje 'De Mandolin Children' niet alleen Bayerisch kampioen en Duits kampioen maar won ook nog eens de grote titel van het Europees Tap Dance Kampioenschap. Toen ze met haar familie terug in België kwam wonen ging Kelly naar de balletschool van het ballet van Vlaanderen in Antwerpen.

Kelly wilde de wereld verkennen en stak meer tijd in haar modellencarrière. Ze was dan ook een veelgevraagd model en ging van Milaan naar Parijs tot Hong Kong om haar modellen carrière verder uit te bouwen. Ze deed shows voor Armani, Christian Dior, Vivian Westwood,....

In 1998 deed ze mee aan de verkiezing Queen of the World in Malaisië en won die ook. Als Queen of the World 1998 reisde ze de wereld rond en ontdekte ze de mooiste plekken in Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Philipijnen, Sint Maarten, Argentinië, Zuid Afrika, ....

In 1999 deed ze mee aan het TV programma Sterrenslag in Oostende. Daar leerde ze de toen al bekende zanger Sam Gooris kennen.

Sam Gooris werd geboren op 10 april 1973 in Bonheiden. Als 5-jarige knaap deed hij al playbackshows met de pasjes van Grease en van Michael Jackson. In 1989 werd hij met een imitatie van Shakin Stevens Belgisch kampioen. Dat jaar vertolkte hij ook een rol in de film 'Bleuberry Hill' van Robbe de Hert. In 1991 was het echt prijs. Sam zijn single 'Gloria' haalde de top 5. Sam Gooris werd een fenomeen in Vlaanderen. In 1992 had Sam zijn superhit 'Marijke'. Sam stond 17 weken lang in de top 3 genoteerd en behaalde zijn eerste gouden plaat. Meer dan 25.000 Marijke singles gingen over de toonbank. Na Marijke behaalde Sam nog meermaals de hitparade met singles als 'Kom mijn liefst meisje', 'Kom terug', 'Basket sloefkes','Laat het gras maar groeien','Verlaat me nooit','Oehlala-He Manuela',... Op 14 november 1998 kwam een nieuwe full cd van Sam op de markt genaamd "Op zijn sloefkes" . Sam bewees met deze cd dat hij een top entertainer is die iedereen van zijn stoel krijgt en mee laat zingen.

Tussen Kelly en Sam klikte het meteen en de twee lieten er dan ook geen gras over groeien.

Na 40 dagen waren Kelly en Sam al verloofd. Drie weken later was Kelly zwanger. Het koppel gaf elkaar voor de wet in de Zwitserse bergen het ja-woord op 15 december 1999. Hun eerste kindje Shania Debby Werner Gooris werd geboren op 10 mei 2000 in Brasschaat. Shania als kleindochter van de Jean-Marie en Carmen vervult haar taak als enige meisje als een echte prinses. Ze was dan ook de kleinste getuige op het kerkelijke huwelijk van haar ouders op 24 augustus 2000 in Dworp.

16d32c44d3822002bfae0b0db5e15caa.jpg

Op 24 november 2001 verwelkoment Shania haar kleine broer Kenji Lyndsey Philip Gooris die twee druppels water op zijn papa lijkt. Kenji is een echte deugniet en daar is zeker nog niet het laatste over gezegd!

Kelly en Sam zijn dan ook veelgevraagde artiesten. Zo hebben we Kelly al zien schitteren in Winterreveu's van Caals en Van Vooren van Studio 100 en aan haar prestatie in Dancing on Ice kon niemand tippen. Ze verzorgt ook dj-sets maar blijft op de eerste plaats nog een liefdevolle mama voor haar twee kapoenen.

Ook Sam zijn carrière blijft goed lopen, zo verzorgt hij veel mensen een onvergetelijk avond op hun feest. Altijd feest in de brouwerij!

  • Kelly, Sam, Shania en Kenji
  • Glamour Kelly
  • Glamour Kelly
  • Kelly Pfaff
  • Glamour Kelly
  • Familie foto Gooris
  • Sam Gooris
  • Shania & Kenji
  • Familie Gooris